Korak ispred!

POZNATI TIKTOKER MIRZA HATIĆ RANJEN U PUCNJAVI U SARAJEVU

Poznati TikToker Mirza Hatić, čije ime je često bilo u žiži javnosti zbog njegovih kontroverznih aktivnosti, danas je ozbiljno povrijeđen u pucnjavi koja se dogodila na području Baščaršije u Sarajevu. Prema informacijama iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo, incident se odigrao u ulici Bravadžiluk, gdje je došlo do upotrebe vatrenog oružja. Mirza Hatić pretrpio je povrede, naročito desne noge.

Mirza Hatić je bio poznat javnosti ne samo po svojim TikTok aktivnostima, već i zbog svog kontroverznog života. Bio je na robiji, a kasnije se našao u središtu medijske pažnje zbog svoje navodne veze s Majom Marinković, koja je također postala medijska ličnost putem različitih televizijskih emisija.

Maja Marinković, kad je upitana o incidentu, izjavila je da ne poznaje Mirzu i dodala: “Nisam upoznata s onim što se desilo. Ne poznajem tog čovjeka, slikao se sa mnom jednom prilikom, kada su se svi slikali u Sarajevu, ništa više od toga.”

Osim svojih medijskih aktivnosti, Mirza Hatić je također bio poznat po konfliktima na društvenim mrežama. Jedan od takvih konflikata bio je sa Dalilom Dragojević, koji se dogodio tijekom njihovog uživo prijenosa na TikToku. Tijekom tog prijenosa, njih dvoje su igrali popularnu igru, a ulog za gubitnika bio je da mjauče. Međutim, Dalila nije bila zadovoljna tim događajem, što je izazvalo kontroverzu.

Istraga u vezi s ovim incidentom je u tijeku, a lokalne vlasti rade na utvrđivanju okolnosti pucnjave i identifikaciji osoba uključenih u incident. Mirza Hatić se trenutno oporavlja od povreda u bolnici, a njegovo zdravstveno stanje je stabilno.

Ostaje da vidimo kako će se ova situacija razvijati te da li će biti daljnjih informacija o ovom slučaju u narednim danima.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *