Korak ispred!

POLJUBAC KOJI SU SVI ČEKALI: Anđelo Ranković i Sandra Rešić ozvaničili vezu

Sandra Rešić nije mogla da se smiri nakon rata sa Markom Đedovićem i Dejanom Dragojevićem. Ona je u emisiji “Izbor potrčka” priznala da je zaljubljena u Anđela Rankovića. On je krenuo za njom i pokušao da je utješi.

Ne mogu, stvarno ne mogu da pričam – rekla je Sandra.

Šta ne možeš? – pitao je Anđelo.

Ništa ti ne vjerujem – doodala je Rešićeva.

Sandra, stani, molim te – rekao je Ranković.

Treba mi samo deset minuta. A Dejanu sam dala toliko mjeseci života, on da me naziva folirantom. A da ti poslije svega kažeš da ne voliš izolaciju. I Đedović ustaje i kaže onakve riječi za mene… – pričala je kroz suze pjevačica.

Sandra, ne znamo da li ću se odseliti u Kolumbiju. Mi stalno pričamo nešto unaprijed. Znaš zašto sam rekao da ne volim izolaciju – pričao je Anđelo, pa je privukao sebi:

Sandra, možeš da imaš povjerenja u mene. Nisam se sad okrenuo. Okrenuo sam se kad ni ti ni ja nismo ništa… – dodao je Ranković.

-Ne znam… Možda sam i ja pogriješila, možda je trebalo da kažem kako se osjećam. Imao sam osjećaj da si se okrenuo jer si shvatio šta si izgubio – pričala je ona.

-Kako misliš da ja imam povjerenje i sigurnost, ako ti nemaš – rekao je Anđelo, pa je privukao Sandru i poljubio je u usta.

(Express/Pink)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *