Korak ispred!

Poklanja haljine koje je nosila u braku: Seve hoće da se reši uspomena na Malog Kebu

PJevačica Severina Kojić izgleda je rješila da se otarasi haljina koje je nosila u vrijeme najveće ljubavi sa suprugom Igorom Kojićem, pa je na društvenim mrežama okačila fotografije na kojima pozira u raskošnoj garderobi.

U objavi je ostavila i oglas u kom je navela na koji način će odrediti kome poklanja skupocijenu toaletu.

– Jednu od najlepših haljina koje imam u ormaru sada želim da poklonim. Vrijeme je da ode u vaš garderober, a potrebno je samo da ispunite uslove koji su navedeni ispod fotografije i možda bude baš vaša – napisala je pjevačica.

Kojićeva poklanja garderobu koju je nosila na Maldivima, gjde je bila na odmoru sa Malim Kebom, ali sada, očigledno, hoće da se otarasi svega što je podjseća na srećan period, kada su joj u braku još cvijetale ruže.

Pjevačica je ovim postupkom ponovo podgirejala spekulacije koje već izvjesno vrjeme kruže i u Srbiji i u Hrvatskoj da više nije u braku s Igorom Kojićem, kog je navodno napustila još u aprilu prošle godine.

– Dok se Severina provodi u Zagrebu, Igor obilazi manastire. Komšije ne pamte kada su ga posljednji put vidjele, a niko se i ne usuđuje da pita Severinu kako joj je muž. Ona je uvjek raspoložena i često putuje u poslednje vrjeme. Dolaze joj drugarice, a skoro joj je u posjeti bila i majka, zajedno su provele praznike – rekle su nedavno komšije iz zgrade u kojoj pjevačica živi za jedan hrvatski portal.

Izvor: Republika.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *