Korak ispred!

PJEVALA NA TAJNIM KORONA ŽURKAMA: Teodora Toković nije osjetila krizu

Pandemija koronavirusa udarila je mnoge estradnjake po džepu, budući da zbog striktnih epidemioloških mjera pjevači nisu nastupali skoro dvije godine.

I dok su mnogi pjevači isticali da za vreme pandemije nisu radili i da su se plašili za svoju egzistenciju, Teodora Toković, pobjednica 12. sezone takmičenja „Zvezde Granda“, priznaje da je radila punom parom na tajnim kovid žurkama! 

Pjevala sam na korona žurkama i to je javna tajna! Ne želim da budem licemjerna, kada sam to radila. Moja namjera nije bila da ugrozim druge, tim prije što smo svi vodili računa. Tada sam imala i antitijela jer sam preležala koronu – rekla je.

Objasnila da zbog toga nije osjetila krizu.

-Moram da priznam da sam puno radila. Da se ne lažemo, uvijek su postojale varijante gdje su se ljudi krili, gdje se pjevalo i veselilo i ne mogu da se požalim na krizu – rekla je Teodora i otkrila da li je neko od njenih kolega slijedio njen primjer. 

To ne znam i ne mogu da pričam u tuđe ime. Biću diplomata i reći ću da nisam upućena šta su moje kolege radile za vrijeme pandemije – rekla je Teodora.

(Express/Alo)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *