Korak ispred!

Pjevačica se vratila u Srbiju pa poručila: “Svi treba da budemo u izolaciji”

Pjevačica Indi nakon par mjeseci odsustva, vratila se u Srbiju i to spremnija nego ikad. Iako su mnogi ovaj period možda iskoristili da malo odmore od svega, Indi je radila kako na sebi tako i na svojoj novoj pjesmi.Interesovalo nas je kako je publika reagovala na njen novi singl “Privezak”, na šta je odgovorila – Publika je prezadovoljna i meni je to sasvim dovoljno. Obično se njima nije lako udovoljiti ali mislim da sam ovaj put ubola njihov ukus i pjesmom i spotom, tako da sam ja baš zadovoljna.

Foto: Instagram

U razgovoru smo se dotakli i teme njenog zdravlja i iako nam je njen osjmeh već sve govorio i sama Indi nam je potvrdila da se dobro osjeća i da je zdrava što je najvažnije.

I mada se u Srbiju samo na kratko vratila zbog obaveza, Indi će kao i većina njenih kolega Novu godinu dočekati kod kuće, a kako kaže nema ništa ljepše od toga.

– Savjetovala bih svim mojim dragim kolegama i koleginicama, kao i svim ljudima na ovog planeti, ako mogu da Novu godinu provedu u jednoj lijepoj izolaciji – poručila je ona.

Izvor: Paparazzo.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *