Korak ispred!

Pjevačica se smrzavala 12 sati, dobila temperaturu, a evo zašto je vrijedilo!

Marina Stefanović proslavila se u “Zvezdama Granda”, gdje je uvjek bila drugačija u odnosu na druge takmičare. I u nastavku solo karijere ostala je doslijedna sebi i svom muzičkom pravcu, ne praveći kompromise zarad popularnosti.

Nedavno je iznenadila publiku pjesmom “Da istrajemo zajedno”, koju je uradila sa “Kao Kao” bendom, a za koju je, vjerovali ili ne, spot snimala pod izuzetno teškim uslovima.

– Rekla bih da je ova pjesma zaista nešto drugačije od svega što je trenutno zastupljeno na domaćoj sceni. Muziku, tekst i aranžman potpisuje Tikas, koji će, vjerujem, tek oduševljavati publiku svojim šarolikim muzičkim talentom. Saradnja sa “Kao Kao” bendom je takođe dala svojevrstan pečat – kaže Marina za Grand.Online i prijseća se koliko joj je bilo naporno na snimanju spota.

– Snimali smo ga dva dana i dobro se namučili! Scenski kadrovi su rađeni u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine gdje je bilo prilično prijatno, za razliku od seta na otvorenom – dvanaest sati na polju lavande usred decembra, gotovo bez pauze! Trebalo je izdržati to smrzavanje (i najmanji prekid kamera smo koristili da se na miru tresemo od hladnoće). Neke kasnije nije ni temperatura obišla (smijeh), ali kao hajlajt tog dana će nam definitvno ostati naše mokre noge i blatnjave čizme koje propadaju kako zakoračimo, dok se trudimo da verodostojno iznesemo scene romantike – prisjetila se pjevačica i dodala da zahvalnost duguje Lizi Abrosimovoj koja je radila spot.

– Sveukupno, mogu reći da je ovo do sada nešto najkompleksije što sam radila, počevši od snimanja pjesme do realizacije spota, u čemu je učestvovalo skoro šezdesetoro ljudi! Jako sam srećna što je naš trud konačno ugledao svjetlost ekrana (smijeh) – ističe Marina, a rezultat možete da pogledate u nastavku.

Izvor: Grand.online

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *