Korak ispred!

PJEVAČEVA SUPRUGA NAPISALA PRELIJEPE PJESME: Pogledajte o kojim pjesmama je riječ

Dobro se zna da je pjevač Jovan Perišić vlasnik najvećih hitova, ali malo ko zna da pojedine numere potpisuje ni manje ni više nego njegova supruga Ljubica.

Iako se nikada nije javno eksponirala, pjevačeva ljepša polovina mu je oduvijek bila najveća podrška tokom višedecenijske karijere.

Moja supruga voli Bešlića i Šabana, pored mojih pjesama. Ja znam šta ona voli i često joj pjevam, ali to su sve teške pjesme i ja je uvijek pitam što mi to traži na fajrontu– istakao je pjevač i otkrio koju njegovu pjesmu najviše vole njegova supruga i djeca.

Mislim da je to pjesma „Samo jednom srce voli“. Vole oni te baladične pjesme, možda su to povukli na suprugu, mada sam i ja taj tip. Volim ja žive pjesme, ali negdje gdje se ja naježim to je uglavnom spora pjesma, balada– rekao je pjevač koji je posebno ponosan na tekstove koje potpisuje njegova supruga.

Moja supruga inače piše pjesme, pisala je i meni pjesme. Imam snimljenih pet pjesama koje je moja Ljubica pisala, ali posebno značenje za mene ima „Ostala si u moj srcu“ i stihovi „Ti si prva i posljednja ljubav“. Mislim da je te stihove napisala za oboje– istakao je Perišić sa osmijehom.

(Express / Grand.nova.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *