Korak ispred!

Pjevač Deni Boneštaj progovorio o braku i karijeri, pa prokomentarisao starlete!

Pjevač Deni Boneštaj pomno prati komentare na društvenim mrežama koji ga ponekad i povrijede, ali i dešavanja u rijalitiju jer je prije nekoliko godina i sam bio učesnik jednog.

Pjevač ističe kako ne bi mogao da izdrži boravak u zatvorenom prostoru sa mnogo različitih karaktera, ali da voli da prokomentariše i isprati dešavanja, pa se tako osvrnuo i na dvije rijaliti učesnice i velike suparnice Maju Marinković i Dalilu Dragojević i otkrio koju više cjeni.

– Maja Marinković je super jer mislim da uopšte nije zlonamjerna, njoj ne može ništa da se zamjeri. Veća je muka ovo što je Dalila uradila. Ne podržavam ni jednu ni drugu, ali ako biraš između dva zla izaberi manje. Mislim da Maja nije zlobna osoba, često dolazi na naše nastupe, pa je poznajem i lično. Pozitivna je, nije zlopamtilo, ona voli da je tako pozitivno luda, bože moj.

Foto: Instagram

Boneštaj je sretno oženjen i ima četvoro djece, a pjevač je otkrio da li u njegovom braku ima prostora za sumnje i ljubomoru i objasnio kako bi njegova žena reagovala da se nađe u društvu Marinkovićeve koja je poznata kao velika rijaliti zavodnica čijem šarmu nisu odoljeli ni oženjeni muškarci.

– Moja supruga se nikada nije plašila jer zna kakav je moj nivo. Nikada se nije plašila ni Maje Marinković ni bilo koga zato što ona zna moj stav prema tim stvarima i zna da teško može da se desi da ja budem inicijator da se naš odnos i porodica uništi. Teško mi pada što sam često odvojen od žene i djece, ali imam svoj cilj i sve što radim radim zbog njih – iskreno je odgovorio pjevač.

(Boom/Lajk.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *