Korak ispred!

Palo pomirenje Stanije i Kristijana

Kristijan Golubović i Stanija Dobrojević su se po prvi put sastali oči u oči nakon prijetnji smrću koje je on uputio Dobrojevićki. Stanija je podnijela tužbu, a prošle nedelje održano je saslušanje, na kom je trebalo da prisustvuju oboje, ali je Dobrojevićeva u posljednjem trenutku odustala jer nije željela da se sretne sa Kristijanom.

Došlo je do krivične prijave. Uplašila se za bezbjednost bez potrebe. Ja umijem da odglumim i u afektu da budem brutalan i surov, ali nisam imao lošu namjeru. Da sam imao ozbiljnu namjeru, nikad ne bih stao. Volio bih da mi se izvini za dijete. To me je povrijedilo. Mene je začudilo što se bavi jednim Kristijanom, to jer sve šou, možemo opet da budemo na istom terenu i da radimo na istom poslu. Sve je rješivo dijalogom. Ja nikakvu krajnju namjeru protiv nje nisam imao. Ona zna kakav sam ja i treba da ide meni niz dlaku- rekao je Kristijan.

Ja se osjećam poraženo. Nisam željela da se sve ovo izdešava, ja sam njegovu prijetnju shvatila ozbiljno. Razumijem da ga je to pogodilo za dijete, ja sam hjtela da ga povriijedim. Izvinjavam ti se ovom prilikom za to, ali treba da se zapitaš kako je mojoj majci bilo kad si mi pijretio smrću“-rekla je Stanija, a onda je Kristijan dodao:

Ja mogu da kažem da ništa biti neće, a mogu i da napravim zlo. Najmanje što mogu ba uradim je da uplašim nekoga. Hajde da zakopamo ratne sjekire i da nastavimo mirnim putem-rekao je on.

IZVOR: Boom Portal

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *