Korak ispred!

OVO JE NASTAVAK FILMA “NEDELJA”: Evo ko će glumiti Džejevu ćerku!

Pjevačeva mlađa nasljednica priznala da bi voljela da glumi sebe, iako je svijesna da ona nije glumica, pa nije sigurna ni kako bi se snašla.

Nedavno je prikazan prvi trejler filma “Nedelja”, koji je sniman po motivima života muzičke legende Džeja Ramadanovskog, a premijera je planirana za 6. decembar, na treću godišnjicu njegove smrti.

Mnoge je iznenadilo što se porodica pokojnog pjevača nije pojavila na pomenutom događaju, a sada je njegova mlađa nasljednica Marija Ramadanovski progovorila o tome da će rado da glumi sebe u nastavku ovog projekta. – Ako dođe do nastavka filma, ne znam koja glumica bi glumila mene. Mislim da ga ipak neće biti, bar zasad. Ako do toga i dođe, ako baš bude trebalo, glumila bih lično ja sebe. S tim se svakako sada ne bih šalila jer nisam glumica – priznala je Marija u emisiji “Premijera vikend-specijal”, pa otkrila pravi razlog zbog kog niko od porodice nije došao na nedavno premijerno prikazivanje prvog trejlera:


– Mi nismo bili pozvani na taj događaj. Nisam ni znala da je sve to u planu! Koliko sam upućena, to je bila prezentacija trejlera samo za medije. Znali smo da treba da bude organizovana, ali ne i u koje vrijeme. Mi smo na vezi sa svima u produkciji filma i upoznati smo s gotovo svim dešavanjima, pa ću ja svoj sud o filmu dati kada bude bila premijera. Vjerovatno ćemo gledati predpremijeru! Nadam se da će moj otac biti predstavljen vjerodostojno i baš onako kakav je bio. Mi, kao porodica, dobili smo scenario, ali nismo učestvovali u njemu. Ja praktično nisam bila ni rođena, pa o tom vremenu ne bih mogla ni da pričam. U filmu se obrađuje period do 1992, a u izradi scenarija su učestvovali tatini prijatelji koji su upućeni u sve.

Marija je potom pričala o tome koliko joj nedostaje otac, pa je rekla da je bio tip čovjeka koji se nikada ni na šta nije žalio.


– On je bio veoma poseban čovjek, drago mi je što je snimljen film o njemu. Nadam se da će cijela porodica biti zadovoljna, kao i on, koji nas gleda s neba. Nisam mnogo ispitivala o tatinom životu. Znam da je imao teško djetinjstvo, da je bio u domu, da je upoznao Marinu tako što je otišao da joj proda jaknu, da nije želio da se bavi pjevanjem. Sve je to negdje bilo predodređeno, da živi takvim životom, a da umre kao legenda. Džej je bio veliki borac, nikada se nije žalio. Zbog njega sam naučila kako da idem kroz život. Uvijek je bio radostan, nikada nije pokazivao da mu je teško, da mu je loše i da mu nešto smeta. Evo sad će još malo tri godine otkako nije s nama, ali ja osjećam i dalje kao da je tu – tvrdi pjevačeva nasljednica.

(Republika.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *