Korak ispred!

OSTAVIT ĆE ANĐELU I VRATIT ĆE SE ŽENI: Oglasila se porodica Zvezdana Slavnića

Otkako su uplovili u emotivni odnos, svaki pokret Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić, propraćen je budnim okom javnosti.

Ipak, njegov otac, bivši proslavljeni košarkaš Zoran Moka Slavnić ne predviđa im blistavu budućnost.

-Ta veza će se završiti do Božića. Svi kažu da je moj sin prevario ženu, a ja kažem da je izdaja u pitanju. Oni koji su prepametni, a to ja nisam, kažu da je teži oblik izdaje. Poenta priče je da je on iskreno rekao javno da otprilike više Ana ne računa na njega jer se on zaljubio. S te strane je ispao pošten, ništa nije uradio, a priznao je, znači govori i emocijama. I ona i on. Paralelno – rekao je Moka i dodao:

-To je dovoljno da ja prihvatam da je to dovoljno za onoga ko ga čeka da je to kraj. Moje procjene su da će ovo trajati do Božića jer Anđela postavlja ultimatume u vezi sa Zvezdanovim ponašanjem jer šta znači ta decidirana izjava da se neće desiti nšta više osim grljenja i poljupca u obraz. Ja bih ga već prebio što nije to prekinuo kada je ona ustala i to izgovorila. Njegov put je jedino povratak kod Ane i izvinjenje. Dakle, vratit će se u porodični dom, pošto nema drugi. Rajsko ostrvo će Anđeli doći glave. Jako sam razočaran reakcijom njegovih “drugova” i osude pošto su oni provereni moralisti, jer drug želi drugu da mu bude lijepo. Prihvatam da je neko dobar sa Anom da bi mu to bilo neprijatno, a to sam jedini ja. Zato ja ne mogu da mu kažem, iako je moj slogan da mi dijete bude zdravo i zadovoljno, jer saosjećam sa Anom, s kojom imam izuzetni odnos – istakao je Moka.

(Express/Srbijadanas)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *