Korak ispred!

OČEKIVALA SAM VIŠE OD NJE: Kija komentariše mamin nastup na “Zadrugoviziji”

Kija Kockar osvrnula se na učešće svoje majke Nadice Zeljković u rijalitiju. Pjevačica je istakla da je očekivala više od svoje majke kada je u pitanju jedna pesma koju je izvela na “Zadrugoviziji”.

Bila je stvarno super, očekivala sam malo više od nje! Bila je jedna djevojka koja je ispala, ona je trebalo da taj moj dio odrepuje, ali svaka joj čast što je podržala mladog Frana. Da je talentovana za kolo jeste, ona se bavila folklorom kad je bila mlađa. Super je ona, nekad se desi tako da lupi neku glupost, kao i svaka žena starija sa mlađom generacijom, ne razumije se u neke stvari, ali vidim da se uklopila. Vole je mladi i neka se malo više svađa- rekla je Kija u “Novom Jutru”, a potom dodala:

Ja sam držala neke stvari u sebi, to nije dobro. To su neke sitne čarke, nema tu sad nešto, da će ona nekome upropastiti život. Ima punu podršku od mene, kad nešto ne bude valjalo ja ću da je iskritikujem. Sad je došlo to vrijeme kada smo mi u tim godinama da brinemo o svojim roditeljima. Nadam se da će me pozvati na neku” Zadrugoviziju” da mogu lično da joj kažem, pa vidjećemo da li će biti nula ili poena. Dosta se ona snašla bez mene. Ja sam je samo pustila, a ona se super snašla. Ona komentariše ono što se dešava unutra, mislim da nema potrebe da komentariše nečije živote izvan rijalitija, mislim da je to jako ružno-istakla je Kija.

(Express/Kurir)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *