Korak ispred!

Novu pjesmu Emine Jahović austrijski mediji uporedili s pjesmama Miley Cyrus i Shakire

Nakon što je prije nekoliko dana objavila novu pjesmu pod nazivom “Slagat ću vas sve”, Emina Jahović našla se i među najslušanijim pjesmama na YouTubeu u Austriji.

Nova pjesma Emine Jahović pod nazivom “Slagat ću vas sve” postala je popularna i u Austriji, a austrijski magazin Kosmo uporedio je pjesmu ove srbijanske pjevačice s pjesmama Miley Cyrus i Shakire, koje obaraju sve rekorde slušanosti u svijetu.

Naslov je austrijskog medija glasio je “Srpska pjevačica osvaja austrijske top liste uz Miley Cyrus i Shakiru”, gdje su Emininu pjesmu smjestili rame uz rame s trenutno najvećim hitovima najvećih svjetskih zvijezda.

“Srbijanska pjevačica balkanskog anđeoskog glasa nakon duže pauze objavila je novu pjesmu pod naslovom ‘Slagaću vas sve’. Sama pjesma i spot sadrže oštru kritiku medija”, pisalo je u tekstu.

Također su naveli kako se ona u svojoj novoj pjesmi osvrnula na teme straha, nasilja, samoubojstva, silovanja, a sve je završila porukom u kojem prijatelje treba držati blizu, a neprijatelje još bliže.

(Klix.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *