Korak ispred!

Novi skandal drma estradu: Pjevačica tvrdi da je pokradena, papreno platila spot, a onda doživjela šok

Nataša Alimpić ostala bez teksta nakon što je vidjela novi spot Mine Kostić i Gorana Vukošića “Isti Igrači”.

Kako je rekla pjevačica, ona je spot za svoju prvu pjesmu “Idila” povjerila Dejanu Markoviću, kome je i debelo platila, a sada je ugledala plagijat.

Nataša Alimpić tvrdi da je iste kadrove kakvi su u njenom spotu, vidjela u još šest ekranizacija pjesama kolega.

– Juče sam vidjela da je urađen spot za pesmu Mine Kostić i Gorana Vukošića “Isti Igrači” i očekivala sam da vidim nešto nesvakidašnje jer takav hit zavređuje veliku pažnju godinama. Isti čovjek nam je radio spot i normalno da me je zanimalo. Imala sam šta i da vidim – započela je pjevačica:

– Nisam mogla da vjerujem da je bukvalno iskopirano sve sem nekih drugih scena koje se razlikuju. Ista garaža, ista lokacija. Odgledala sam naravno do kraja i vidjela da je još jedan plejbek odrađen na istom mestu na Beogradu na vodi. Poludjela sam jer mi je prosto nemoguće da takav hit ima iste kadrove kao i moj prvenac.

– Za mene cifra koju sam platila nije mala kao početniku, čak u visini jednog prosječnog automobila. Razumijem da su to niskobudžetni spotovi, ali da se ne lažemo nije to jedina garaža u Beogradu na vodi gdje se može snimati. Ja sam tom čovjeku dala svoje povjerenje u startu kada mi je on rekao da će to biti nešto nesvakidašnje i drugačije. Na kraju se ispostavilo ovako – dodala je Nataša i otkrila:

– Kada sam to vidjela, sjetila sam se da je prije mog spota radio sa Nešom Twinsom, pa sam i to ukucala i vidjela isto. Nakon toga sam ukucala gotovo sve pjevače sa kojima sam se sjetila da je radio kako bih vidjela spotove i svuda sam naišla na iste kadrove. Bukvalno nas šest ima iste kadrove u spotovima – govorila je Nataša.

– Mislim da je u pitanju manjak inspiracije i da se uvijek ide na provjerenu kartu, lokacije koje su sigurne. Pozvaću ga i poslati mu crno na bijelo dokaze, a o tužbi ću razmisliti. Osjećam se prevarenom, svi drugi vjerujem da ovo još nisu vidjeli – zaključila je Nataša.

(Informer.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *