Korak ispred!

Nova pjesma Mirze Selimovića osvojila srca svih, fanovi oduševljeni numerom (VIDEO)

Vodio se kvalitetom, želeći da se publici predstavi pjesmama, a ne privatnim životom. Zato je vrijedno radio na novom albumu, a jedan je od rijetkih domaćih pjevača, koji se odlučio na korak, na koji bi malo ko to uradio. Naime, Mirza je objavio četvrti studijski album pod nazivom “Pusti da vjerujem”, koji ima dvije strane. “A strana” donosi pjesme “Pusti da vjerujem”, “Anđeo na dnu”, “Kasno je”, “Pitaju me dani”.

– Na ovom projektu smo vrijedno radili. Pjesme s novog albuma objavljujemo u dva dijela. Zaista sam ponosan na cijeli tim koji je radio na ovom projektu. Nadam se da će se publika prepoznati u pjesmama i da ćemo ih već pjevati na predstojećim nastupima. Najbližim ljudima sam pustio pjesme i dobio sam pozitivne reakcije. Vidio sam emocije kod mnogih i to mi je dovoljan pokazatelj, da ljudi vole pjesme koje su se stvarale sa dušom. A ja sam uložio cijelog sebe, bez kalkulacije. Išao sam otvorenog srca – kaže Mirza Selimović.

Da sa nestrpljenjem svi iščekuju Mirzin četvrti studijski album, ide u prilog činjenica, da su se mnoge kolege oglasile putem društvene mreže Instagram.

– Bravo Miko moj. Pjesme kidaju – napisala je Milica Todorović, dok su Džejla Ramović i Ana Sević napisale “Bravo Mirza!”.

Čestitkama se pridružio i Bane Mojićević riječima: “Čestitam Mirzoni. Neka bude najbolji i najuspješniji do sada”.

Nisu izostale ni pohvale ostalih kolega, pa su tako Mirzu podržali i Saša Kapor, Bane Opačić, Emir Đulović, te Vesna Dedić.

Inače, pjesma “Anđeo na dnu”, privukla je odmah pažnju javnosti, s obzirom na to da u numeri šalje poruku mira, povodom ratova u svijetu koji su potresli javnost.

(Srpskainfo.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *