Korak ispred!

Nova nevolja Mine Kostić! Uz njenu pjesmu Velji Nevolji stižu šifrovane poruke, pjevačica se oglasila: Pjevala sam raznim klanovima!

Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, koji se nalaze u pritvoru i na teret mu se stavlja više ubistava, navodno prima šifrovane poruke putem radio stanica, a jedna od njih bila je upućena kroz pesmu “Isti igrači” Mine Kostić.

“Ja nisam imala pojma da se to uopšte desilo ni da je nastala tolika frka. Šta ja da radim, ne mogu da budem kriva zbog pesme. ‘Nevolja’ je takva kakva, niti ja imam bilo šta s tim emitovanjem niti sam ja u toj priči. Šta sad, da krivimo onog koji je pisao tu pesmu, budalaština, svako je mogao da je otpeva”, rekla je Mina Kostić.

Uz pesmu je emitovan i pozdrav uz “potpis” jedne navijačke grupe drugoj.

“Nisam bila upućena u pozdrave navijača, ali ne bih volela da se dovodim u vezu s tom pričom”, rekla nam je Mina i kazala da nikada nije imala neprijatna iskustva na nastupima.

“Pevala sam devedesetih, žestokim momcima, i pevala sam različitim klanovima i uvek su me poštovali i cenili. Ne bih o ciframa i da li su bili galantni, ali nikada nisam imala neprijatna iskustva, svi su me obožavali i cenili. Ljude koji me vole ne delim”, rekla je ona.

Ovo su reči pesme Isti igrači:

Davala sam momcima imena ponedeljak, utorak, petak ali ti nisi kao drugi ti si izuzetak

Davao sam devojkama fore od ponoći do zore mnoge su stajale u redu sa mnom noć da provedu

Mi smo isti živimo od tuđih slabosti

Nevolja nevolju privlači isti smo isti igrači sudbina to je znaš li znaš li baš smo se našli

Padali su na kolena hrabri oko mene je minsko polje dubina dekoltea razoruža i k******* čelične boje

Davao sam devojkama fore od ponoći do zore mnoge su stajale u redu sa mnom noć da provedu…

Izvor: Senzacija.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *