Korak ispred!

NISAM OSTAVILA DARKA ZBOG POROKA: Barbara Bobak kaže da su u pitanju privatni razlozi

Barbara Bobak jedno je od lica koje ovih dana najčešće viđamo na naslovnim stranama novina. Ona je pjevačica, ali i sada već bivša djevojka Darka Lazića.

Na snimanju spota za njenu novu pjesmu bile su mnogoborjne novinarske ekipe, što je bila idealna prilika da se razriješe sve dileme u vezi sa raskidom para koji intrigira javnost.

 Ne mora čovjek da bude tužan kada je nešto na zdrav način završeno, prosto prijateljski. Nema razloga za bilo kakvu tugu i za bilo kakve loše emocije. Kada neke stvari ne idu, onda ne idu – rekla je.

Bobakova je ispričala da nije raskinula sa Lazićem zbog njegovih poroka.

– Pa vidite, to se sve dešavalo i prije mene. Bila sam svega toga svjesna. Nije mi smetalo. Mi smo se našli zbog nekih naših privatnih razloga. Uvijek sam mu govorila da dok god njegov način ne utiče na nas i na našu vezu, neka radi šta hoće. Stariji je od mene 7 godina, a na estradi je 15 godina. Ne mogu ja njega da učim – rekla je za televiziju Kurir pevačica Barbara Bobak.

Pjevačica je prokomentarisala i otkazivanje svadbe sa pjevačem Darkom Lazićem.

 Ta svadba nije bila ni zakazana, da bi bila otkazana. To su samo bili planovi. Nije bio trenutak kada sam osjetila da treba da raskinemo. Razišli su nam se samo razišli – rekla je Bobakova.

(Express/ Espreso)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *