Korak ispred!

Ni nalik Momčilu: Ovo je prvi suprug Jelene Perčin s kojim ima kćerku

Jelena Perčin bila je u centru pažnje domaće javnosti kada se razvela od kolege Momčila Otaševića, s kojim ima dvoje djece. No, prije nego što se udala za njega, bila je u braku sa Kristijanom Babićem, zagrebačkim ugostiteljem.

Sa uspješnim preduzetnikom ostala je u dobrim odnosima, prije svega zbog njihove kćerke Lote koja danas ima 13 godina. Često su ih viđali zajedno u šetnji gradom, što je potvrda teze da je dobro prijateljstvo često bolje rješenje od loše ljubavi.

-U opstanak braka posumnjala sam kad sam počela da shvatam da moj muž ne može biti srećan sa mnom. Da ne dijelimo iste životne vrijednosti, prioritete i snove. Brak je za mene uvijek bio nešto mnogo više od strasti i zaljubljenosti. Treća osoba nikad ne bi mogla da bude razlog raspada mog braka zato što je u njega uložen prevelik trud i prevelika predanost da bih odustala zbog neke trenutne slabosti. Ja sam svoje isplakala, a sada sam odlučila da živim”, ispričala je glumica poslije razvoda od Kristijana.

Babić je kasnije tokom kratke veze sa Majom Škufcom dobio još jedno dijete. Kako se pričalo po Zagrebu, prevario ju je dok je bila u drugom stanju. A prije nego što je upoznala Otaševića, Jelena je navodno imala romanse sa tajanstvenim Petrom iz Švajcarske i osječkim političarem Vladimirom Šišljagićem, prenosi Hello.

(Boomportal.net/Express.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *