Korak ispred!

Nema “hljeba” od muzike?! Darko Lazić otvorio građevinsku firmu

Darko je osnovao firmu i počeo sa gradnjom apartmana na Kopaoniku.

Popularni pjevač Darko Lazić promijenio je profesiju, te poslije frizera i pjevača, sada je odlučio da bude građevinski preduzimač.

Lazić je, očigledno odlučio da se obezbijedi, a pošto je pjevački zanat u krizi, on je odlučuio da se posveti građevinarstvu te zajedno sa kumom započeo gradnju stambenog kompleksa.

Kako je sam otkrio za Svet, Darko je osnovao firmu i počeo sa gradnjom apartmana na Kopaoniku:

– Tačno je da kum i ja, odnosno naša firma “Žetinić gradnja”, pravimo apartmane na Kopaoniku. Zasad to ide baš kako treba. Često smo tamo, obilazimo radove, nabavljamo sve što je potrebno. Planiran je čitav kompleks zgrada. Jedna je napravljena, sada se rade fasada, gipsani radovi i sve ostalo. Biće to apartmani po sistemu ključ u ruke. O parama ne bih pričao, to je najmanje bitno u ovom momentu, ionako pričaju da dugujem milione. Treba se obezbijediti za budućnost, ne zna se šta nosi dan, a šta noć, ja sam vam najbolji primjer za to. Da ne bude ono da pita starost gdje je bila mladost. Plus, Marina i djeca vole prirodu, planinu, čist, svjež vazduh, tako da nema greške sa ovim poslom – izjavio je Lazić.

Krtica.net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *