Korak ispred!

Neda Ukraden iskrena: “Postala sam PERSONA NON GRATA i predmet mržnje! Crtali su mi mete”

Nedavno smo pisali da Neda Ukraden planira da izda knjigu o svom životu i karijeri. Budući da je imala buran i turbulentan život, pjevačica kaže da će tu biti mnogo materijala, te da će knjiga vjerovatno imati dva djela.

– Radim taj svoj rad koji zapravo ne može stati u jednu knjigu već će biti u dvje. Jedna do izbijanja rata 1992., a druga od pomenute godine. Ne zna se šta je i ljepše i tužnije i tragičnije i dramatičnije. Biće zanimljivih detalja i događaja. Sad tek kad sam počela to da otkopavam, to je more  predivnih koncerata, festivala, nastupa, ono što čitava generacija mladih ljudi to ni ne zna – istakla je Neda.

Pjevačica ističe da će ovo biti hronologija scene, estrade i koncerata, ali i osvrt na teške dane njene mladosti.

– Ja sam neko ko je ostao bez svog doma, i neko ko je imao najveća jugoslovenska priznanja estradna, koncertna, republička, nagrade sve moguće koje postoje. A opet sam postala negjde persona non grata, nečiji predmet mržnje, neko kome su crtali mete, ali smatrala sam da ljubav i pjesma moraju biti moja vodilja, i tako je i bilo. Ona je meni bila lek i terapija za sve – navodi ona za “Grand news”.

Imajući u vidu svoju dugogodišnju karijeru, pjevačica ne sumnja da će njeni obožavatelji jedva dočekati kako prvu, tako i drugu krnjigu.

Izvor: Paparazzo.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *