Korak ispred!

NE POSTOJI OSMIJEH BEZ SUZA: Voyage poručio da Breskvica nije vrijedna patnje

Voyage je prošao težak period nakon raskida i kraja ljubavi sa Breskvicom.Napravili su uspjeh preko noći,a sada je trenutak da svako krene svojim putem. Voyage je pričao o svojim emocijama,ali i o tome da li će se opet zaljubiti.

-Ne postoji osmijeh bez suza, ali je jako važno da se iz teškog perioda izvuče iskustvo, a ne traumu. Ljudi kad su emotivni razmišljaju emocijama, a ne mozgom i to je opasno za njih i okolinu… Trenutno nisam sposoban da razmišljam emotivno zrelo i da nekome budem teret. Nikad se ne zna, možda sutra prođem ulicom i podijelim pogled sa devojkom na ulici i zaljubim se. Poštujem vrijeme koje sam imao sa Breskvicom, i iz tog poštovanja neću ništa da radim-poručuje Voyage.

Predvečerje zašto zaštititi bez majice - randysbrochuredelivery.com

-Trenutno i mislim i osjećam drugačije. Mislio sam da je svijet ružičast, više ne mislim. Mislio sam da je to to, nije bilo to. Čovjek ne smije da pristupi svemu sa sto posto sigurnosti i povjerenja, zato što život ima lake načine da ti pokaže da nisi u pravu. U životu budeš povrijeđen i povreijdi te mnogo toga, ali samo treba da nađeš nekoga za kim vrijedi patiti. Ljubav je i kad se volimo i kad nas boli. Ljubav je i kad nedostajemo. Ljubav je sve, od toga se ne bježi- naglasio je mladi reper Voyage.

(Express/Mondo)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *