Korak ispred!

Nataša Bekvalac: “Mojim kćerkama ne fali očinska figura”

Pjevačica Nataša Bekvalac godinu 2021. pamtiće po velikom uspjehu pjesme „Izdaleka“, koju je snimila s reperom Stefanom Đurićem Rastom, ali i po tome što se s kćerkama Katjom i Hanom iz rodnog Novog Sada ponovo vratila u srpsku prijestonicu.

Lepa Nata će doček Nove 2022. godine provesti radno, ali će, kako nam je priznala, sa svojim nasljednicama ukrasiti dom i spremiti bogatu novogodišnju trpezu.

Da li za novogodišnje praznike spremaš neke posebne specijalitete?
– Od kada se Katja rodila stalno sam u kuhinji, pogotovo što je njena ishrana malo zahtevnija. Nije mi strano da kuvam svaki dan, ali pomaže mi i jedna djevojka koja je postala dio moje porodice. Nisam sigurna da će se na mojoj prazničnoj trpezi naći baš sarme, ali raznih đakonija će biti.

Ko se više raduje novogodišnjim praznicima, Katja ili Hana?

– Raduju se obe, ali Katja mnogo više. Hana nije mnogo oduševljena jer neće biti sa društvom.

Koliko im u ovim prazničnim momentima fali očinska figura?
– To najbolje znaju moja djeca, ali čini mi se da im ne fali. S Katjom ne mogu još uvijek o tome da razgovaram jer je mala, ali mi se čini da Hana ne osjeća nedostatak jer je njen tata Danilo prisutan u njenom životu. U nekim situacijama joj i odgovara što Danilo nije stalno tu jer može da uzme najbolje od nas. Kad ima zategnut odnos sa mnom, bude malo bliža s ocem i obrnuto.

Koliko se trudiš da nadomjestiš nedostatak muške figure u odrastanju tvojih kćerki?

– U životu svake djevojčice muška figura jako je važna, ali Bog uvijek ima najbolji scenario za sve nas. Situacija u kojoj sam osjetljiva je i pipava, ali vjerujem da je najbolja i za mene kao majku i za njih dvije.
Da li si razmišljala o tome na koji način ćeš objasniti Katji zašto njen otac nije pored nje?

– Za mene su to teme o kojima ne mogu još uvijek javno da pričam i vjerujem da nikada neću biti spremna za to. Ne brinem se previše jer znam da mi život uvijek otvori put i uvijek mi da pravi odgovor. Svoju djecu volim najviše na svijetu i svaki segment svog života usmjeravam na njih. Ako negdje pogriješim, to je normalno jer sam osjetljiva na njih dvije i želim uvjek da ih zaštitim.

(express/alo)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *