Korak ispred!

NAJVEĆA TRANSFORMACIJA U HISTORIJI ZADRUGE: Aleks Nikolić je prije 2 godine bila druga osoba (FOTO)

Aleksandra Nikolić obilježila je četvrtu sezonu “Zadruge” pričom o aferi Bujanovac, šestom sezonom javnom prevarom svog dečka Dejana Dragojevića.

Naime, ona je otvoreno govorila o periodu kada je radila kao hostesa u jednom noćnom klubu, spominjalo se i hapšenje u Turskoj, a ostali takmičari su je zbog toga često vrijeđali i nazivali pogrdnim imenima.

Nakon što je izašla iz rijalitija Aleksandra je riješila da promijeni lični opis. Pored toga što je uradila nekoliko korekcija na licu, postala je plavuša, a mnogi danas kada vide njene fotografije kada se prvi put pojavila u javnosti, ne mogu da vjeruju da je to ona djevojka od prije nekoliko godina.

Aleksandra je nakon “Zadruge 4” pričala je da će zarađeni novac uložiti u obrazovanje, a da neće trošiti na korekcije.

-Želim novac koji sam zaradila da… Upisala sam Višu poslovnu školu. Upisala sam menadžment. Treba da ulažemo u obrazovanje – pričala je tada, a dodala je da smatra da treba da ulaže u to, a ne “kao neke” u korekcije.

Aleksandra je svojevremeno priznala šta je sve radila na sebi.

-Ja sam uradila samo usta i grudi, i usta ću da vadim. Ja sam riješila svoj život da promijenim, fakultet sam već upisala, dala sam jedan ispit prije nekoliko godina, ali sada ću nastaviti svoje školovanje i smatram da je to prava stvar koju treba da uradim. Neću da izlazim i trošim novac, školovanje jedino vrijedi danas, nadam se da ću to popraviti, što sam stala – izjavila je tada starleta.

Podsjetimo, Aleks je prije nekoliko mjeseci iz svojih usana izvadila biopolimer, a tokom boravka sada u Bijeloj kući izašla je iz rijalitija kako bi operisala grudi zbog pucanja silikonskog implanta.

(Express/Kurir)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *