Korak ispred!

“Najgora djevojka je uvijek lošija od najgoreg momka” Sloba svojom izjavom razbijesnio žene

Pjevač Sloba Radanović prilikom gostovanja u jednoj emisiji govorio je na temu muško – ženskih odnosa. Sloba je bez dlake na jeziku iznio svoj stav o današnjim djevojkama i time naljutio voditeljku Marijanu Mićić koja je odmah stala u odbranu žena.

– Najgora djevojka je uvijek lošija od najgoreg momka. Najgori momak ima veće kvalitete od najgore djevojke. Ja ne volim da spominjem, ali kada sam bio u rijalitiju djevojke su se pokazale kao mnogo veće aljkavuše. Ali ne volim da generalizujem, u svakom žitu ima kukolja,  tako i u svakom kukolju ima žita. Muškarci možda ipak gaje malo više patrijarhalniji stav. Mislim da to sve potiče iz kuće. Muškarci imaju mnopgo bolje javne uzore nego što imaju djevojke – rekao je Sloba u emisiji “Magazin in”.

sloba.jpg
Foto: Instagram

– Ja ne mogu da prećutim na ovo, moram da odbranim ženski rod. Meni je žao što je Sloba imao takvo životno iskustvo… Ja moram da kažem da moje životno iskustvo, porodica, prijatelji, okolina, ne mogu da se složim sa tim nikako. Nije lijepo, ni džentlmenski reći, čak i da je tako – kazala je Marijana.

Izvor: Paparazzo.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *