Korak ispred!

Nada Topčagić izašla iz bolnice: Pjevačica otkrila kako se osjeća poslije noći provedene u hitnoj

Pjevačica Nada Topčagić prije dva dana hitno je primljena u Urgentni centar, a nakon što je dobila adekvatnu njegu, Nada je danas izašla iz bolnice.

Pjevačica se oglasila i otkrila detalje zdravstvenog stanja.

– Jako sam sretna što izlazim. Bila sam 24 sata u bolnici, bila sam jako uplašena, bila sam u Banovcima kad mi se to desilo. Odjednom me je jako zaboljelo želudac, pozlilo mi je, muž me je dovezao. Mislila sam da je ovo kraj. Idem da odmaram – rekla je pjevačica ispred bolnice.

Da podsjetimo, o Nadinom zdravstvenom stanju tada je govorio njen suprug Zlatko.

– Nada je sinoć primljena bolnicu, imala je velike bolove u stomaku, pa je zbog toga zadržana u bolnici na hirurgiji, kako bi se sproveli dalji pregledi – rekao je dobro upućeni izvor.

– Ogromna frka se digla. Dobro je Nada, svjesna je, bilo joj je loše sinoć i odvezao sam je u bolnicu. Ljekari su rekli da mora da ostane kako bi joj uradili dodatne preglede – rekao nam je Nadin suprug.

– Nije životno ugrožena. Imala je i pre probleme sa stomakom, ali to nije rješavala i sada je došlo na naplatu – dodao je on.

Inače, Nada Topčagić već decenijama uživa u skladnom braku sa suprugom Zlatkom Đorđevićem. Osim što su njih dvoje životni saputnici, pjevačici je suprug velika podrška i u karijeri. Oni iz braka imaju sina Mikicu i unuke, a kako godine prolaze oni sve češće beže iz grada u svoju vikendicu na Tari.

(PressSerbia/Blic)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *