Korak ispred!

Na kafi sa ? Anel Halilagić JugoBeat

1. Kako je zapravo počela Vaša karijera ?

-Sve je počelo od ljubavi prema muzici, živim za to a tako i umirem za to doslovno. Nemam detaljan odgovor oko mog početka jer sam cijeli život u tome, odhranjen sam od muzike. Otac mi se bavi s tim stvarno dugi niz godina, tako da sam odrastao uz to sve i učio od njega, mislim da je moje rođenje, moj početak.

2. Da li ste u djetinjstvu pokazivali zainteresiranost za Vaš posao?

-Naravno, cijeli život sam zainteresiran s tim, nadam se da će tako i ostati, nikad me drugo ništa nije ni zanimalo osim ovog s čim se upravo bavim.

3. Čiju podršku ste najviše imali na samom početku?

-Najveću podršku sam imao od svojih roditelja koji su mi uvijek prvo mjesto u svemu, a također od svojih prijatelja, a tako je i dan danas

4. Estrada nekada i sada ?

-Dosta sam mlad da bih dao komentar na to, nisam osjetio ni živio to doba prijašnje estrade da bih mogao osjetit razliku. Uglavnom sve se mijenja kroz vrijeme, a tako i estrada. Ne bih bilo zanimljivo da se tapka uvijek na istom mjestu.

5. Na kraju dana kada se pogledate u ogledalo šta vidite?

-Pa vidim nasmijanog sebe, što mi je najvažnija stvar jer život je kao ogledalo, ako mu se namrštiš, namrštit će se i on tebi, ako mu se nasmiješ, također ti uzvrati tako.

6. Vaša omiljena destinacija za odmor?

-Omiljena destinacija mi je studio, u kojem provodim većinu vremena, to mi je jedini odmor za dušu.

7. Sa kim najradije volite popiti KAFU?

-Po tom pitanju sam težak. Prvu kafu na početku dana pijem sam sa sobom, a drugu sa prijateljima naravno, osobama koje volim. Zavisi sve ne mogu precizan biti.

8. Od društvenih platformi , imate i najviše koristite?

-Pa imam sve uglavnom, nema gdje me nema, stvarno. Koristim mnogo toga da mi se smučilo to, ali eto mogu reći da na prvom mjestu Instagram.

9. Kako komentarišete rijaliti igrače, vidite li sebe u tome?

-Za to bih rekao da su ljudi koji nešto žele da ostvare i naprave nešto od sebe i to je ok treba se boriti. Sebe vidim u drugom izdanju opet, nisam dostigao još taj level, treba mnogo rada i truda, a naravno i sreće. Vidjet ćemo sve kroz vrijeme, na meni je sve.

10. Omiljeni grad i zašto ?

-Omiljeni grad mi je u kojem se dobro osjećam, u kojem dobro živim, a to je Velika Kladuša, i da je najmanja moja je, svoje se mora prvo voljeti da bih cijenio tuđe. Ima ih naravno još gdje se također vidim.

11. Omiljeno jelo i piće?

-Sve volim, lignje obožavam da jedem, naravno uz Fantu, to svi znaju.

12. Na Vašem emocionalnom partneru najviše Vas privlači ?

-Pa privlači me najviše razmišljanje, pogled na život, pa onda sve ostalo, ljepota itd. Hvala Bogu sad imam osobu takvu pored sebe, koju najviše volim. Nekad bila želja, sad je stvarnost.

13. Neostvarena želja?

-Trenutno nemam neostvarenih želja, sreća me poslužila toliko da sve nekako uspijem ostvariti. Šta poželim do toga i dođem uvijek, samo rad, red i disciplina. Držim se one “Tko malo želi, sve ima. Ko ništa ne želi, taj je slobodan. Ko nema i ne želi, čovjek je jednak Bogovima”.

14. Da možete vratiti vrijeme, šta bi prvo uradili ?

-Uradio bih sve isto, za ništa se ne kajem. Gdje sam pogriješio, tu sam nešto naučio.

15. Planovi za budućnost?

-Pa, ja zamišljam svoju budućnost svakog dana kako u njoj napredujem sve više i više, kako mi je život intenzivan i zanimljiv iz dana u dan, kako živim punim plućima i ostvarujem svoje ciljeve, korak po korak. Mislim da je za mene tako najbolje ići korak po korak. Zapravo, mislim da je to najbolje za sve. Polako, temeljno. Dugovječno.

Autor: Redžo Beganović

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *