Korak ispred!

Na kafi sa ? Ajla Mehanović

1. Kako je zapravo počela Vaša karijera ?

-Poslom PR managera bavim se već unazad tri godine. Sve je počelo sasvim slučajno, nekako uz mamin posao i činjenicom da sam od malih nogu uz estradu, pronašla sam sebe u ovom dijelu posla tačnije marketinga. Pokazala sam se mnogo dobrom i ostvarila saradnje sa veoma poznatim i cijenjenim imenima na estradi.

2. Da li ste u djetinjstvu pokazivali zainteresiranost za Vaš posao?

-Pa nekako kao malu uvijek me zanimala muzika. Uvijek sam pjevala, plesala i bila okružena muzikom. Konkretno ovo što danas radim ima veze sa muzikom tako da eto neka želja iz djetinjstva se i ostvarila.

3. Čiju podršku ste najviše imali na samom početku?

-Najveću podršku kroz cijeli svoj život imam od svoje mame. Tako je i dan danas. Uvijek je bila vjetar u leđa za svaku moju misao i ideju.

4. Estrada nekada i sada ?

-Vrlo sam mlada za takve procjene ali smatram da je nekada trebalo mnogo više truda da bi postao estradni umjetnik. Danas nažalost ko god poželi može da se bavi ovim poslom. Sada je mnogo bitno kako izgledaš a ne kako pjevaš. Što si više prost i vulgaran, bolje ćeś proći.

5. Na kraju dana kada se pogledate u ogledalo šta vidite?

-Vidim mladu i perspektivnu osobu zadovoljnu svojim životom. Osobu čiste savjesti. To je za mene najveće bogatstvo.

6. Vaša omiljena destinacija za odmor?

-Što sam starija sve više me fasciniraju planine, šume, mir i tišina. Tako da omiljena destinacija za mene neka bude neka lijepa šuma i još bolja brvnara.

7. Sa kim najradije volite popiti KAFU?

-Najviše vrijeme volim da provodim sa svojim momkom. Tako da najradije kafu volim da popijem sa njim. On je neko ko mi je prijatelj prije svega pa onda veliki oslonac i momak.

8. Od društvenih platformi , imate i najviše koristite?

-Najviše koristim instagram. Mada sada se pojavio i tik tok, na kojem dosta vremena provedem. Velika zaraza zaista.

9. Kako komentarišete rijaliti igrače, vidite li sebe u tome?

-To su obično mladi ljudi željni slave. Ako smatraju ispravnim da budu poznati po svaku cijenu, uredu. Lično ja nikada ne bih ušla u reality show nit vidim sebe u tome.

10. Omiljeni grad i zašto ?

-Omiljeni grad moje Sarajevo, gdje god išla njemu se uvijek vraćam. Tu sam rođena i odrasla tako da defnitivno za mene najljepši i najdraži grad je Sarajevo.

11. Omiljeno jelo i piće?

-McDonalds’s i cappy.

12. Na Vašem emocionalnom partneru najviše Vas privlači ?

-Najviše me privlače njegove oči.

13. Neostvarena želja?

-Neostavarena želja da imam svoju agenciju. Bože zdravlja, radim i radit ću da se to jednog dana ostvari.

14. Da možete vratiti vrijeme, šta bi prvo uradili ?

-Da mogu vratiti vrijeme definitivno nekim ljudima ne bi dozvolila da uđu u moj život. Smatram da mnogi nisu zaslužili na kafu sa mnom da popiju.

15. Planovi za budućnost?

-Imam mnogo planova za budućnost ali nekako ne bi da pričam o njima sada jer vrijeme nam je takvo da je najvažnije da ostanemo zdravi i da se ova pandemija konačno završi.

Autor: Redžo Beganović

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *