Korak ispred!

MIRA ŠKORIĆ PROGOVORILA O ALEKS I DEJANU: Otkrila u kakvom je odnosu sa Dragojevićima

Pjevačica Mira Škorić komentarisala je goruće teme i sitacije koje već neko vrijeme tresu rijaliti “Zadrugu” u popularnoj TV emisiji.

Na javnu prevaru Aleksandre Nikolić Mira nije imala riječi hvale, ali je otkrila koliko poštuje porodicu Dragojević.

-Vidi ovako, potpuno neozbiljna priča sa njene strane. Nikada neću reći ništa o ni jednoj djevojci, ali stvarno mislim da to Dejan Dragojević nije zaslužio. Njegovu porodicu jako poštujem i volim, naročito Davida. Vjerujem da će se sve lijepo namjestiti, biće on sretan čovjek, ubjeđena sam u to, to je najmanje što je zaslužio – izjavila je Mira.

O Miljani Kulić, ali i njenoj ljubavi sa Nenadom Macanovićem Bebicom, kao i ‘novim’ emocijama prema Lazaru Čoliću Zoli, također je imala šta da kaže, ali je ipak izdvojila Mariju Kulić kao najdražu učesnicu ovog ljubavnog vrtloga.

-Miljana je moj idol! Sa Marijom, to je već pitanje ko može, ozbiljan je car. Njih dvije su mi najsimpatičnije, naročito kada se prepucavaju preko stola. Ali Milan Milošević kad uđe, to je tek šou. Što se tiče Miljane i Bebice, nema tu sreće… Ona ima preslatko dijete, onog anđela… Miljana treba da nađe srodnu dušu napolju – zaključila je pjevačica.

(Express/Srbijadanas)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *