Korak ispred!

Milica Pavlović iskreno: Velike zvijezde su znale da prođu pored mene i udare me laktom

Godinama unazad, Milica Pavlović, važi za jednu od najuspješnijim mladih pjevačica. Svoju karijeru gradila je na kvalitetu svojih pjesama, ali ono što je javnosti manje poznato, jeste da je u djetinjstvu živjela u dvije države nakon čega je upisala i fakultet. Talenat i ljubav prema muzici su je odveli na skroz drugačiji put. Iako je odrasla u specifičnim uslovima bez roditeljske figure uz nju su uvijek bili baka i deka, a pjevačica je nerijetko isticala koliko su oni važni za nju.

U godini za nama izborila se sa koronavirusom, ali je i objavila dva velika hita. Rođendan je obilježila glamuroznom proslavom, a oprobala se i u ulozi glumice.Ona je sigurno jedan od dokaza da put od trnja do zvijezda nije nimalo lak, ali je svakako ostvariv.

Iskreno, ostvarila sam svoj san i sretna sam zbog toga – rekla je Milica.

Prilikom intervjua za emisiju ”Premijera”, progovorila je na mnoge teme.

Ovaj posao me naučio i dao mi je veliku odgovornost da nekako moram da, donekle, izmijenim šta ću i kako reći, jer postoji veliki broj ljudi koji prati ono što radim. A godine kao godine, ostala sam mladog duha – dodaje pjevačica.

Svijet u kome se našla bio je potpuno stran za nju, zbog čega joj nije bilo jednostavno da se izbori za svoje mjesto pod ‘estradnim nebom’. Mnogi je u početku nisu priznavali, niti posmatrali kao jednaku sebi, međutim ona je uspjela da ih demantuje. Izgradila je svoj identitet i ostavila neizbrisiv trag u muzičkom vremenu.

Naravno da je teško! Prvo kao ženi! Drugo, estrada jeste jedan veliki životinjski svijet. Ja sam više puta pričala… Znale su velike zvijezde da prođu pored mene i da me, bukvalno, udare laktom – kaže Pavlovićka.

(Pink)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *