Korak ispred!

Milan Vasić: Pored mene su prolazili kokain i heroin

Glumac Milan Vasić je gostovao u jednoj emisiji tokom vikenda gdje je pričao o svojoj karijeri, ali i o raznim socio-društvenim utjecajima. Milan Vasić je rekao da se u životu našao u okruženju u kojem je bila droga, ali je nikada nije probao.

Popularni glumac komentarisao je tragične situacije koje su nedavno zadesile Srbiju.

Sve češće se govori o tome da i filmovi i serije u kojima ima nasilja, mogu da utiču na ponašanje djeteta, Milan je rekao sljedeće:

– Mislim da sve može nekako da utječe na dijete, ali najveći problem je da njima danas nedostaje kućno vaspitanje. Majke i očevi ne posvećuju dovoljno pažnje djetetu. Do 13 godine njima se mora ozbiljno posvetiti, a to je danas rijetkost. Sjećam se kakva je situacija bila kada sam ja bio mali. Puška mog djeda je stajala na vidljivom mjestu i nikome nije padalo na pamet da je neko dira, jer smo naučeni od malena kako se treba ponašati – rekao je Vasić u emisiji ”Premijera vikend specijal” na televiziji Pink.

Milan je objasnio i da on nikada nije pao pod utjecaj lošeg društva:

– Pored mene su prolazili kokain i heroin i svašta nešto još, ali ja sam svemu odolio. Djeca se moraju naučiti tome, i to je jedino rešenje.

(Avaz.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *