Korak ispred!

MENSUR PONIZIO ANĐELU, PA OTKRIO KO JE NJEGOVA NOVA DJEVOJKA: Nije iz javnog svijeta

Bivši učesnik rijalitija ”Zadruga” Mensur Ajdarpašić govorio je o svim aktuelnim temama kada je njegov život u pitanju.

Naime, Mensur je sada promijenio ploču, pa je prao ruke od navodnog nekadašnjeg intimnijeg druženja s Anđelom Đuričić, a na početku se osvrnuo na napade njenih fanova nakon lajva u kojem ju je žestoko isprozivao.

-Ja sam se tim povodom oglasio. Stvarno me to ne zanima i ne želim da govorim o tim stvarima. Ne zanima me to. Nisam ja nikome kriv za ono što rade one. Nema potrebe da se bavim ja njenim fanovima, nije moja sfera interesivanja – rekao je Mensur, a onda pogazio navode da je bio intiman s Anđelom.

-Ne želim da insinuiram. Ljudi nisu razumjeli i ispostavilo se da je tako. Ne želim da govorim da li je nešto bilo, bilo bi glupo da govorim o detaljima. Družili smo se, provodili vrijeme zajedno… – poručio je Ajdarpašić i dodao:

-Da li je Anđela u biti bila drugačija, to je diskutabilno. Ispostavilo se da je sve suprotno od onoga što je govorila. Nemam lijepo mišljenje ni o njoj, ni o Zvezdanu ni o njegovoj ženi. Shodno situaciji u kojoj se nalaze moram da kažem da je sve izgubilo smisao, njihovo ponašanje, njihovi životi, sve što oni rade. Ništa novo nije urađeno. Nije se ništa novo desilo. Ima toga i napolju. Neću se čuditi. Mnogo gore stvari se dešavaju napolju, to mi kvari mišljenje o većini djevojaka i žena – rekao je Mensur i progovorio o svojoj novoj djevojci koju je predstavio javnosti za Dan zaljubljenih.

-U vezi sam, zauzet sam. Zadovoljan sam za sada. Rekao bih da će sve biti kako treba. Sretan sam i to je to. Ja gledam da ne eksponiram ljepšu polovinu i ne težim tome da bude djevojka iz javnog svijeta. Vidjet ćemo šta će nam se dalje dešavati – poručio je bivši zadrugar.

(Express/Pink)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *