Korak ispred!

MENADŽER BILALA BRAJLOVIĆA: Ne podržavamo njegov brak sa Majom Marinković

Svadbu Maje Marinković i Bilala Brajlovića, učesnika aktualne sezone rijalitija „Zadruga“, ispratili su mnogi.

Veselje u Bijeloj kući u Šimanovcima trajalo je dugo u noć, a produkcija se pobrinula da sve djeluje stvarno, iako je riječ o isceniranoj svadbi koja je napravljena u svrhu podizanja gledanosti šoua.

Međutim, veza Maje i Bilala je itekako postala turbulentna, a menadžer i najbolji prijatelj Brajlovića, Đenis Hujić jasno je poručio da je to sve samo jedan veliki šou.

– Drago mi je što je to nešto najgledanije na Balkanu i što je Bilal dio toga. Nama je i cilj da kroz „Zadrugu“ od njega napravimo veliku zvijezdu i mislim da će tako na kraju i biti. Naravno, idemo i na pobjedu. Imamo velike planove nakon „Zadruge“ koja je samo jedna velika stepenica u nizu – rekao je Hujić.

Izjavio je i da ima demani.

– Do sada nisam ni za jedan medij dao demani, a sada bih. Tiče se voditelja Milana Miloševića koji je sinoć u emisiji poslao Bilalu lažne informacije. Javno mu je rekao da ga podržavamo ja i njegov brat u vezi s Majom Marinković, što apsolutno nije tačno. Mi ne podržavamo ovu vezu kada je u pitanju prava i čista emocija. Svadba se zbog tog zadatka trebala održati. Mi samo želimo poručiti svima da mi ne podržavamo vezu Maje i Bilala. Znamo svi da ona donosi puno nasilja i donijela je dosta štete za Lil Broksa. Javno pozivam Milana da ne širi lažne informacije i da ne govori netačne informacije u ime mene i Bilalovog brata. Ponavljam, ne podržavamo vezu – jasno je poručio Hujić.

Istakao je i da im je želja da se Bilal odmakne od Maje jer znaju “kakve probleme može donijeti”.

– On je kažnjen s jednomjesečnim honorarom, a Maja je za sve što je njemu uradila trebala već biti diskvalificirana. Ja sam otvoren uvijek. Ne mislim da je uredu da se Bilalu pakuju takve stvari. Ostao je bez garderobe unutra, jer mu je Maja Marinković pocijepala stvari. Poslali smo tri vreće stvari, a u njih su dodane stvari koje nismo poslali. U pitanju su posteljina s ljubavnim znakovima i majice s njihovim likovima. Žele da misli da ga podržavamo, a to nije istina – kazao je Hujić i dodao:

– Mi smo ovdje lomimo i ne spavamo noćima kada vidimo da se ganja s Majom. A ne možemo reagirati. On je svojevoljno ušao, potpisao ugovor i to je uredu, ali moraju postojati granice. Ne može ga neko tući i raskrvariti, a da ne snosi nikakve posljedice.

(Express.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *