Korak ispred!

Marina puca od ljubomore, zaprijetila da će da napusti Darka!

Darko Lazić nedavno se požalio javnosti kako njegova vjerenica Marina Gagić mnoge stvari radi nepromišljeno i istitreno, a to pravdao njenom mladošću. Ipak, Darko je javno iskritikovao nevjenčanu suprugu što njihove bračne probleme pokušava da riješi putem društvenih mreža i tako ih oboje bruka.

Nije muškarac?!?
“Darko nije mnogo aktivan na društvenim mrežama, ne prati sve što njegova žena kači, ali jave mu. Kada je čuo da nakon svake njihove svađe ona briše sve fotografije i uspomene koje su napravili, kači statuse u kojima ga proziva ili se žali svim prijateljima kako je on nikakav muž, uvrijedio se i riješio da ozbiljno porazgovara sa njom. Nakon poruke koju je Marina okačila: ‘Muškarac koji ne provodi vrijeme sa svojom porodicom nije muškarac’, svi su ga zvali i pitali šta se desilo opet. Naravno da je svima jasno da se odnosilo na njega, što je Darku baš zasmetalo jer se u istom trenutku i Ana Sević obrušila na njega,piše svet.

„On je pokušao da objasni Marini da je on javna ličnost, da od od svog posla hrani porodicu, da ne može od njega da očekuje da bude po čitavo dan kući i gleda filmove sa njom., Ali, ona stalno pravi scene, ljumoboriše, govori mu da su svi drugi bitniji od nje i djeteta i da za njih nikada nema vremena. Njemu je više preko glave svađa, rekao joj je da ako ne može da prihvati njegov način života i zavoli ga takvog kakav jeste da izađe iz kuće i lijepo se rastanu kao ljudi. Naravno, Darko bi i njoj i sinu sve obezbijedio, ne bi je izbacio na ulicu, ali smatra da je život u kojem mu stalno nešto prebacuje mučenje za oboje. Marina je još mlada, mnogo je ljubomorna, pogotovu od kada je Darko smršao i odlično izgleda, djevojke se za njega lijepe kao lude, a to nju dodatno nervira. Nekada joj se čini da joj je bilo mnogo lakše dok je bio debeo”, završava izvor blizak porodici Lazić.

(Express/svet-skandal)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *