Korak ispred!

Marco D'Amore i ” Napoli Magica ” vode vas kroz svijet misterije i legende grada Napoli

Popularni italijanski glumac, reditelj i scenarista Marco D'Amore je krajem novembra meseca prošle godine publici predstavio svoje novo rediteljsko djelo ” Napoli Magic ” dokumentarni film koji je imao samo jedan cilj da prikaže dušu i srce grada Napoli.

Film koji prikazuje različite priče i generacije, otkriva najveće misterije, tajne, ljubavi i legende koje su utkane na ulicama ovoga prelepog grada. Film koji je za kratko vreme osvojio italijansku publiku i gdje je Marco D'Amore još jednom dokazao da je sjajan reditelj i scenarista pored toga što se kao glumac u vrstio u omiljene glumce u cijelom svijetu a posebno u Bosni i regionu. Dokumentarni film ” Napoli Magic ” svoju televizijsku premijeru imaće u nedelju 9 aprila na Sky itali u 21:15 zato budite dio najljepše magične avanture.

I dok budete uživali u čarima i misterijama sa ulica Napoli , ovaj popularni glumac publici uskoro sprema novu rediteljsku premijeru filma , za koji smo sigurni da će osvojiti srca publike baš kao i Magični Napoli posle kojeg više ništa neće biti isto.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *