Korak ispred!

Maja otkrila detalje razgovora sa Filipom, pa se obratila Bilalu!

Nakon što je Lazar Čolić Zola isprozivao Slađanu Lazić, osvrnuo se i na Maju Marinković i njen razgovor sa Filipom Carem, koji se dogodio sinoć.

Volio bih da čujemo Maju Marinković, koja danas posebno izgleda – rekao je Zola.

– Meni je krivo da pričam, akteri nisu tu, moj dečko sa druge strane ekrana i moj bivši dečko iz izolacije. Filip i ja smo obavili poprilično dug razgovor. Ništa nisam uradila na silu, ovaj razgovor je trebalo da se desi na početku. Ništa strašno nisam uradila. Potvrdio je sve moje riječi koje sam znala za Aleksandru i Milicu. Rekao mi je da me voli, pitao me je da li ja njega volim, rekla sam da ga volim kao čovjeka. Možda me je Bilal i ostavio. I ja bih odreagovala loše. Ne znam zašto bi on blokirao Milana, ne tražim opravdanje. Ništa nisam uradila, ja sam pričala. Svi su mogli da čuju razgovor. Kad sam ja potencirala priču o Bilalu, rekao mi je da ima emocije prema Aleksandri. Moje iskreno mišljenje je da je to zbog potenciranja moje veze sa Bilalom. Ja vrlo dobro znam kako stoje stvari. Mala nisam, neke scene ne mogu da se odglume. Ne znači da ću nešto uraditi, vidjećemo. Ja Bilala volim, jako mi je teško zbog toga što se dogodilo, ali sam ovdje kao biljka. Moram malo da se izdignem. Do ovog razgovora je kat – tad trebalo da dođe – govorila je Maja.

– Ja znam šta je istina, na kraju krajeva, to nije ni bitno. Filip i Aleksandra treba da riješe šta imaju, ja imam svog dečka, nadam se da ga imam. Filip i ja nikako nismo spoj koji bi bilo kome dobro donio. Niti ga mrzim, niti imam bilo šta loše prema njemu. Ako će neko da mi zamjeri razgovor, onda to nije ni bila ljubav. Da, ja svog dečka volim, koliko god to zvučalo čudno – dodala je Marinkovićeva.

– A što niste pričali u sobi? On je rekao da bi bio sa tobom, a ti si rekla da si raskinula kosmičku ljubav – ubacio se Peca.

– Ne mislim da se igra, jer zna se kako prolaze ljudi koji se igraju sa mnom. Ako sam ostavljena, žao mi je. Ako nisam, ja svog dečka volim. Bilale, volim te. Smatram da ne treba da budem dio te priče, u vezu se nisam miješala Aleksandri i Filipu, nek oni riješa svoje. I da kažem još jednu stvar – BOG I BATINA – rekla je Maja.

(express/pinkrs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *