Korak ispred!

LUNA ĐOGANI NAKON PORODA POKREĆE BIZNIS: Evo o čemu je riječ!

Luna Đogani ima novu biznis ideju koju planira da sprovede čim se porodi. Bivša zadrugarka pokrenuće Jutjub kanal na kome će pričati o majčinstvu, kao i o nedoumicama i problemima s kojima se novopečeni roditelji susreću.

S obzirom na to da ona i njen vjerenik Marko Miljković dobro zarađuju od reklama putem Instagrama, ali i svog kanala na Jutjubu, gdje svaki video ima po nekoliko stotina hiljada pregleda, Luna je odlučila da proširi posao.

Ona se, prema riječima našeg sagovornika, raspitivala kako se zarađuje na ovoj platformi kada je sadržaj namjenjen za djecu, šta smije da snima, a šta ne, kao i koji je najbolji način da privuče publiku, mlade mame, buduće mame, ali i decu. Plan joj je da se snima u prvim danima nakon porođaja i da opiše kako se osjeća na dnevnom nivou, zatim da priča o sve popularnijoj temi, dojenju, ali i grčevima kod novoređenih beba. Želi i da pokaže svojim pratiocima kako se ona i Marko snalaze sa kćerkom, pa će snimati i kako je presvlače, hrane, kako je zabavljaju, kupaju, umiruju, i veruju da će to privući veliki broj gledalaca.

Pojavljivaće se i njeni roditelji Gagi i Anabela, pa će tako svi imati priliku da vide kako se oni snalaze u ulozi deke i bake.

(Express/Espreso)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *