Korak ispred!

LEPA LUKIĆ OTKRILA ZAVODNIKA: Ovaj pjevač je u svakom gradu imao po jednu ženu

Bogatu višedecenijsku karijeru Lepe Lukić obilježile su brojne turneje i dogodovštine sa brojnim kolegama sa estrade.

Upravo zbog toga se Lepa često prisjeća anegdota koje publika obožava da sluša s obzirom da ih pjevačica svaki put dovede do suza.

Rijetko ko ne zna da je Lepa u mladosti bila jedna od najfatalnijih žena, međutim pjevačica ne krije da joj se i dan danas muškarci udvaraju, samo na malo suptilniji način.

– Mislila sam da mladost nosi svoje, ali sad u ovom vremenu i ovim godinama mi daju komplimente, a vjerovali ili ne udvaraju mi se mlađi ljudi, ne dvadeset godina mlađi, to ne bih prihvatila, ali lijepo je to kada se nekome dopadaš i kada te neko gleda kao lijepu ženu. To sve meni prija – otkrila je pjevačica za Grand.

– Da li je istina da je Staniša Stošić volio da promijeni ženu u koji god grad da ste išli i da ste vi našli falinku kod jedne?- zanimalo je voditelja Sinišu Medića.

– Jeste! Sve tamo dolaze iza bine, ove što vole muzičare i u jednom gradu jedna, u drugom druga, a u trećem gradu treća, kad ono jedna ima kraću nogu. Ja mu ‘kažem šta si našao, nema veze što ima kraću nogu, svima to može da se desi nego ti je ona djevojka juče koju sam vidjela baš lijepa i ljepša od nje’ – počela je priču pjevačica, i otkrila detalj zbog kojeg su svi doslovno vrištali od smijeha:

– ‘Šta si našao kod nje tako lijepo pitam ga ja, ima i kraću nogu, a i bio si sa njom?’ Kad kaže on ‘Znaš kako je lijepa ova druga“ (smijeh) Misli druga noga, jedna je lijepa, ova nije važna.

(Express.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *