Korak ispred!

LEPA BRENA OŠTRO: Onaj ko završi u garsonjeri nikad i nije bio zvijezda

Dok kolegice Lepe Brene kukaju, prenemažu se zbog nedostatka angažmana a samim tim i novca zbog pandemije, ona sva leprša, sve ljepša i ljepša.

Čini se da joj godine ne mogu ništa a onda kuloari kažu “hvala novcu i korekcijama” a ona kao da zna i kaže “kako ko”. Istina, ona se dotjeruje i blista pa joj puno mlađi ne mogu stati na crtu. Brena uživa u luksuzu koji je stekla. Uživa kao što i treba da uživa pjevačka zvijezda.

Nije badava jedne prilike Brena kazala “onaj pjevač koji završi u garsonjeri bez dinara nikada i nije bio zvijezda”. Valjda ponukani njenom tadašnjom izjavom pjevači su se “uvaljivali” u kredite za stanove, automobile, skupocjenu garderobu… Sve u stilu ko će više i bolje. Niko nije ni slutio šta ih čeka u skoroj budućnosti.

Kada je Brena stigla na novogodišnje snimanje u Grand ostavila je sve u čudu svojim prelijepim izgledom, čini se sretna iznutra pa i vani. Pored svog bogatstva koji posjeduje, ona i njen suprug i dalje vode biznis čišćenja krovova, prozora, fasada, puteva… što su sada prepustili mlađem sinu Viktoru.

Izvor: Expresstabloid.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *