Korak ispred!

Konobar iz Gradačca u suzama napustio Zvezde Granda, a sada se oglasio: I ordenje i stub srama

Ove subote u „Zvezdama Granda“ pažnju je privukao Adil Kurtić iz Gradačca, simpatični šanker koji je zbog srušenih snova o pjevačkoj karijeri plačući napustio scenu najgledanijeg šoua.

Iako se do sad nije bavio pjevanjem, Adil je želio da svoj talenat pokaže u popularnom muzičkom takmičenju, ali nije očekivao da neće zadovoljiti kriterijume žirija, te je sa samo dva glasa – od Marije Šerifović i Đorđa Davida, plačući napustio šou.

-Umoran sam, nisam spavao cijelu noć. Uzbuđenje, stres… Toliko sam čekao da dođem ovdje, i…– rekao je Adil kroz suze, što je dirnulo Mariju koja je htjela da ga uzme, ali bezuspješno, jer Saša Popović nije bio za mijenjanje pravila zbog pokazanih emocija.

Lavinu emocija pokrenuo je ovaj talentovani momak, koji i dalje nailazi na ogromnu podršku na društvenim mrežama, zbog čega se i sam oglasio na Instagramu.

-I ordenje i stub srama, sve je za ljude– napisao je Adil na dan emitovanja emisije, a nakon što su se mreže zapalile zbog navodne „nepravde“ koja mu je napravljena, ponovo se oglasio.

-Šta da kažem ljudi? Hvala svima. Neopisiv je osjećaj stati na ovu scenu.Nisam prošao dalje, šta da se radi…Ne želim da se vadim,ima naravno grešaka.Hvala Mariji Šerifović koja mi je dala vjetar u leđa i Đorđu Davidu isto. Ma hvala svima, a suze k’o suze, takav sam jednostavno. Ljubim vas – istakao je Adil na svom Instagram profilu, što je naišlo na ogromnu podršku ljudi širom regiona.
„Ništa nije izgubljeno, sad jako“, „Glavu gore, doći će tvoje vrijeme“, „Nije kraj, uz tebe smo“, samo su neki od komentara podrške na mrežama.

Adil je objavio i snimak sa audicije na kojoj se predstavio pjesmom „Odiseja“ Lea Martina.

(Express/Grand)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *