Korak ispred!

KAŽU DA NEVJEROVATNO LIČE! Ovo je sestra popularne pjevačice Lepe Brena!

Lepa Brena popularna pjevačica, ima rođenu sestru koja se rijetko ističe u javnosti. Mnogi komentarišu da njih dvije nevjerovatno mnogo liče. Njih dvije imaju gotovo identičan osmijeh, međutim, kada je riječ o stilu oblačenja, može se reći da se tu jako razliku.

Naime, dok Faketa ima svedeniji stil, Brena, s obzirom na to da je javna ličnost, ima posebne odevne komade koji nosi. Faketa ima dvije kćerke, a ona i njen suprug Zoran već dvije decenije žive u Kanadi.

Lepa Brena često ističe kako je izuzetno vezana za sestru Faketu i brata Faruka. Pjevačica se sa sestrom odlično slaže.

– Brena i njena sestra su pravi tim. Njih dve se odlično slažu, a Faketa je pevačica velika podrška. Sada su riješile i da naprave zajedničku saradnju na obostrano zadovoljstvo. Brena ima nameru da uloži veliku svotu novca, milioni su u pitanju, a kako ne bi pogrešile angažovale su stručnjaka da im pomogne u odluci. Kanada je zemlja u kojoj može odlično da se zaradi, a s obzirom na to da Faketa sa porodicom posljednje dvije decenije živi tamo i ima papire biće lakše da se njihov poslovni plan realizuje – pričao je izvor 

– Breni se Kanada sviđa zato što je uređena zemlja. Ona ima iskustva kada su nekretnine, muzika i ugostiteljstvo u pitanju i zato im je teško da se odluče kojoj djelatnosti da se posvete. Kada budu realizovale poslovni plan, više će biti kod nje nego u Srbiji. Faketa je izuzetno sposobna žena i na ovaj poslovno-privatni izazov sa sestrom je odmah pristala – tvrdio je pomenuti izvor dobro upućen u porodične odnose familije Živojinović.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *