Korak ispred!

Katarina Grujić pjevala na korona zabavi, pa se derala na gosta što ju je snimao

Srbijanska pjevačica Katarina Grujić je još jedna u nizu pjevačica koje pjevaju na tajnim proslavama gdje se ne poštuju epidemiološke mjere.

Ona je nastupala na privatnom korona partiju u jednom poznatom beogradskom lokalu, gdje se okupio mnogo veći broj od maksimalno dozvoljenih pet osoba, a veselje je trajalo do ranih jutarnjih sati.

Međutim, kako su u posljednje vrijeme društvene mreže preplavljene fotografijama i snimcima sa ovakvih tajnih okupljanja, što najčešće dovodi do burnih reakcija savjesnih građana, Katarina je na sve moguće načine pokušala da spriječi da se i njeno ime kao nekoga ko ne poštuje mjere kriznog štaba nađe u medijima. 

Naime, pjevačica je insistirala da dok ona pjeva bude strogo zabranjeno fotografisanje i snimanje telefonima, što je većina i poštovala. Ipak, jedan od posjetilaca ove korona zabave nije mogao da se suzdrži, pa je počeo da snima pjevačicu dok je izvodila jednu od svojih pesama. 

Kada ga je Grujićeva primijetila da je snima, odmah je prekinula pjesmu i napravila haos zahtijevajući da sve snimke iz telefona pred njom izbriše.

Razočarani fan se odmah, u toku same zabave, požalio na Tviteru svojim pratiocima i kratko objasnio šta se dogodilo.

– Na tajnoj žurki sam gdje pjeva Kaća Grujić i od svih je mene morala da opomene da je ne snimam i ne kačim na Instagram – napisao je on uz hešteg “kovid elita”, aludirajući na slično korona slavlje, na kojem je bila Sanja Marinković.

Izvor: Avaz.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *