Korak ispred!

Karleuša žestoko izvrijeđala glumce i muzičare zbog jedne fotografije na društvenim mrežama

Jelena Karleuša u proteklom periodu bila je glavna tema medija najčešće zbog javnih uvreda na račun koleginica i kolega koje je dijelila na društvenim mrežama, a sada je nastavila u svom stilu.

Na jednoj Instagram stranici namenjenoj za djeljenje humorističnog sadržaja osvanule su fotografije Jelene Karleuše sa i bez šminke.

Popularna pjevačica koja redovno tvrdi da su joj ugrožena ljudska prava jer je suočena sa čestim uvredama na društvenim mrežama, sada je uradila ono što javno u svakoj izjavi osuđuje – izvređala naše poznate ličnosti.

Naime, Karleuša je pobijesnela kada je vidjela da su pojedini glumci i glumice, kao i muzičari, lajkovli fotografiju na popularnoj stranici koja već danima kruži na društvenim mrežama.

Među njima su se Aleksa Perović, Aleksandar Radojičić, Viktor Savić, Sloboda Mićalović, Matea Milosavljević, Olja Crnogorac, Stefan Cvijović Cvija i Katarina Sotirović.

Ovim povodom oglasila se Jelena Karleuša, koja je izvrijeđala glumce i muzičare.

„Nisu to nikakve javne ličnosti, nego bijednici i licemerna g*vna, kojima ću dati šansu da mi u lice kažu koji problem imaju, kad ih nagazim. Pod uslovom da ih prepoznam“, napisala je pjevačica na svom Instagram profilu.

(Boomportal.net/Nova.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *