Korak ispred!

Karleuša o Viki: “Ne znam zašto se stidi pjevati na romskim svadbama”

Jelena Karleuša je prisustvovala rođendanu jednog magazina u Beogradu. Uvijek pričljiva i dostupna za izjave, Karleuša je razgovarala sa sedmom silom o raznim temama.

Na pitanje zašto se Viki Miljković stidi da pjeva na romskoj svadbi, Jelena je rekla:

Isprovocira me nepravda

– Stide se? Ne znam zašto se stide, tamo je dobra lova, neka pjevaju. Mene ne zovu, ja bih tamo super prošla. Prihvatila bih da sjedim i da jedem na romskoj svadbi, njihovu muziku obožavam – rekla je Karleuša.

– Milion puta sam propatila zbog svojih riječi, jer sve što kažem ima mnogo veliki šer. A taj veliki šer je jako opasan, ali da nisam ovakva, vjerovatno ne bih bila ovdje gdje jesam – bila je iskrena Jelena.

Jelena je također prokomentirala trenutno stanje na muzičkoj sceni:

– Mnogi albumi nisu zaslužili pažnju, ali mene isprovocira nepravda. Pogotovo mlađi igrači moraju da imaju neku vrstu poštovanja prema nečijem radu i nečijem imenu. Mnogo toga se izgubilo u šoubiznisu. Neko ko je došao prije pet dana može da komentira nekoga ko je veliki igrač, a ja sam veliki igrač. Više nije bitno ko kaže, nego šta kaže. Izlazak dva albuma je strašno ulaganje, ne samo finansijsko. I mentalno i vremenski. Više od dvije godine radimo na ovom albumu, uz krizu autora tekstova, ovo je stvarno poduhvat vrijedan divljenja. Ne možeš da imaš tri minuta slave i da se kačiš za velike igrače. Malo ko može da mi parira – rekla je za medije.

Dočekana sam na nož

Često se njeno ime provlači u negativnom kontekstu zato što je bez dlake na jeziku, a muzička diva je i za to imala valjan odgovor:

– Ja ne uvijam istinu u oblandu, ja istinu kažem kako jeste, i često budem dočekana na nož. Živimo u takvom svijetu gdje ljudi ne vole da im se govori istina – istakla je Jelena.

(Avaz.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *