Korak ispred!

Karleuša dobila basnoslovno skup poklon od posebnog muškarca

Jelena Karleuša važi za nekog ko voli da se pohvali skupocjenim komadima odjeće, obuće, nakita i mnogobrojim drugim stvarima koje kupi ili dobije na poklon.

Karleuša je otkrila svojim pratiocima na Instagramu da je dobila poklon od njoj jako bitnog muškarca. 

Naime, Jelenin najbolji prijatelj i saradnik Zoran Birtašević poklonio joj je njen omiljeni parfem, koji ima i više nego interesantan dizajn, ali i priču. 

Foto: Instagram

U pitanju je miris izuzetno poznatog i cjenjenog italijanskog parfemara Paola Terenzija, brenda Tiziana Terenzi, koji voli da radi samo s prirodnim sirovinama, koje lično pronalazi širom svijeta na mnogim putovanjima. 

Svaki Terenzi komad sadrži detalje od 24-karatnog zlata, najkvalitetnije ručno-duvano italijansko staklo, drvene umetke ili zatvarače od rijetkog italijanskog drveća, ručno sječene i ušivene umetke od italijanske kože. 

Karleuša je dobila parfem naziva “Atlantida” a na bočici se nalazi morska zvijezda koja upravo čini taj jedan detalj od zlata. Parfem posjeduje posebno pakovanje, odnosno, bočica je potopljena u vodu, pa otuda i naziv poput mitskog ostrva koje je potonulo u okean za jedan dan uslijed prirodne katastrofe. 

Zanimljivo je da parfem postoji samo u velikoj militraži, tačnije može se kupiti samo miris od 100 ml, a cijena mu je oko 800 eura.

(Express/ Informer)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *