Korak ispred!

Joca Stefanović našao novi posao!

Joca Stefanović, kao i većina njegovih kolega, već godinu dana nije u mogućnosti da nastupa zbog pandemije koronavirusa. On je odlučio da ne sedi kod kuće skrštenih ruku, već je našao novi posao. Naime, Joca je od prije mjesec dana tonac u “Grand produkciji”. Kako je pored pevanja dosta vremena provodio i u muzičkom studiju, gdje je komponovao za sebe i druge kolege, Stefanović je tražio posao u struci, pa se obratio čelnicima svoje matične kuće, koji su mu izašli u susret i odmah mu dali posao.

On je zadužen za sve što se tiče ozvučenja u studiju, pa tako namješta bubice gostima u emisijama. Jocu su sve kolege na poslu odlično prihvatile i posebno im je zanimljivo, što su do juče oni njemu namještali bubice i mikrofone, a sada im i on u tome pomaže.Na snimanju jedne emisije, došlo je zanimljive situacije, kada su neki pjevači bili gosti u emisiji, pa su se obradovali misleći da je i on gost zajedno sa njima. Međutim, kada im je prišao i počeo da stavlja bubice i objasnio da mu je to novi posao, oni su bili u čudu, ali im je bilo drago što se prihvatio novog posla.

KORONA JE UČINILA SVOJE: Joca Stefanović promenio lični opis, zbog duge  kose i brade fanovi ga nisu prepoznali! (FOTO) : Nadlanu.com

 Istina je da sam tonac u “Grandu”. Ja i dalje stvaram muziku, ali situacija je takva kakva jeste i neću da sjedim kod kuće i da kukam nad svojom sudbinom. Super mi je ekipa, takav sam posao i tražio, da je blizak mojoj struci, vjerujem da ću ostati ovdje duže vrijeme- kaže.

Stefanović priznaje da su kolege oduševljene kad ga vide na snimanjima i da se raspituju da li ima posla i za njih.

 Svi su prijatno iznenađeni. Pitaju me: “Brate, jel ‘ima neko mjesto i za mene?”. Ja im kažem da ne znam i da sam tek došao. Morao sam da preduzmem neke korake. Svim mojim kolegama bih savjetovao da nađu neku alternativu, a ako ne, sjedite kući i kukajte. Njima je izgleda pjevanje po korona žurkama jedino rješenje, ja to ne mogu da shvatim, ali okej, njihova stvar – završio je pjevač.

(Express/Kurir)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *