Korak ispred!

Jeste neuspjeh, ali nije smak svijeta već opomena, kao ona u Bijeljini!

Nismo odigrali kako je trebalo… Mislim da smo u prvom poluvremenu imali prividnu inicijativu i siguran sam da bi to mnogo drugačije bilo da nismo na onakav način primili gol jer smo imali neke adute za drugo poluvrijeme. Očigledno je, međutim, da nam je nedostajale koncentracije i preciznosti. Momci su željeli, stvorili smo neke situacije, ali nismo poentirali. Bez datog gola nemamo šta da tražimo, čak ni na putu ka eventualnom remiju. Kolegi Crnogorcu i Slobodi čestitam i želim im sve najbolje“, rekao je trener Borca Vlado Jagodić za TV Arena sport u odjavi utakmice.

Peti poraz jeste, ističe Jagodić, ali u isto vrijeme dodaje – nije smak svijeta.

Sljedeća utakmica nam je na našem terenu protiv Željezničara, ovo je bio ubitačan raspored, četiri vezana gostovanja. Mislim da je Sloboda dobila utakmicu ne na kvalitet, nego na borbenost, želju i htijenje i da je bila bolja za taj jedan. Nama ostaje dobro da razmislimo za ove gostujuće utakmice jer je očigledno da igramo toplo – hladno. To nije dobro i, jednostavno, moramo da nađemo rješenje jer poslije Željezničara dolazi nam gostovanje Zrinjskom, što je mnogo ozbiljnija utakmica nego ova. Do mene je i do nas je. Ne mislim da ovo treba da bude uzbuna već opomena nakon one bijeljinske“, poručio je Jagodić.

Mislim da smo zasluženo pobijedili. Iskoristili smo jednu priliku, ali dosta smo ih stvorili. Mogu samo da kažem da smo najjači kad nas svi otpišu. Ovo su momci koji imaju karakter, srce i dušu. Imaju ono nešto tuzlansko što rijetko ko ima i mislim da je ovo jedna velika pobjeda. Na ovome sigurno nećemo stati, mi ćemo igrati i na svakoj narednoj utakmici maksimalno, na rezultat, i čestitam momcima na fer i korektnoj borbi od prvog do posljednjeg minuta”, rekao je Crnogorac, čija ekipa će u narednom kolu gostovati u Doboju kod Kaknja ekipi Mladosti.

Izvor: Mondo.Ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *