Korak ispred!

Jelena Perčin na meti žestokih kritika zbog kćerke: Evo šta joj prijateljice zamjeraju

Jelena Perčin iz prvog braka s ppoduzetnikom Kristijanom Babićem ima nasljednicu Lotu. Kćerka Jelene Perčin ima 14 godina, a glumica je sada otkrila kako je vaspitava.

Mnogi joj prigovaraju da nije primjerno to što dopušta kćerki da kući dovodi dečka.

-Društvo dolazi kod mene kući, ona ima dečka i dečko dođe kod mene kući, rekla je glumica i priznala da joj prijateljice zamjeraju.

-Moje drugarice umiju da mi kažu ‘Pa kako ti to?!’, a meni je puno zdravije da ona ima tu slobodu da mi dođe da me upozna sa svojim dečkom, da su kod nas kući nego da su u nekom parku na zimi ili da su u nekim kafićima koji su meni puno neprimjereniji za njenu dob od 14 godina jer je tamo izložena i alkoholu, duhanu i svemu, komentarisala je Jelena gostujući u podkastu ‘Mame kod Lane’.

Jelena se nedavno nakon četiri godine razvela od glumca Momčila Otaševića sa kojim ima dvoje djece.

– Svaki razvod je ružan i mučan. Zbog njega imaš osjećaj poraza i neuspjeha u životu. Iz vlastitog iskustva mogu reći da, bez obzira na povrede i nepravde koje doživiš, dijete uvijek mora biti iznad svega toga.

Ako su roditelji odgovorni i vole to dijete više od sebe, onda se stvari daju dogovoriti na vrlo civilizovanin način, izjavila je tada za hrvatske medije Jelena.

(Azra.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *