Korak ispred!

JELENA KARLEUŠA I RADA MANOJLOVIĆ NE PRIČAJU MJESECIMA: Ovo je razlog njihove svađe!

Rada Manojlović postala je glavna tema na društvenim mrežama nakon što je Jelena Karleuša objavila fotografiju kako je Kim Kardashian iskopirala njen kostim i pustila ga u prodaju.

Fanovi Rade Manojlović objavili su sliku iz 2017. godine na kojoj Rada nosi skoro identitačan kombinezon kod Amidžića u emisiji, samo u pink boji.

Rada je objasnila za STAR kako se ona našla u centru ove frke o kojoj su pisali čak i svjetski mediji i u kakvom je sada odnosu sa Karleušom jer se po estradi šuška da više nisu dobre prijateljice kao što su bile.

„U jednom momentu fanovi su počeli da mi šalju slike tog famoznog kostima iz Amidži šoua. Vi vrlo dobro znate da se ja nikada nisam isticala na temu toga šta je ko i kada obukao, da li prvi ili deseti, mene te stvari ne hrane, niti mi predstavljaju bilo kakvu satisfakciju,“ rekla je za STAR Rada koja smatra da Karleuša ne treba da se ljuti na nju što je javno pokazala da je prva nosila takav kostim.

„Ne, Jelena nema razloga da se ljuti, prije svega jer je ničim nisam uvrijedila, to nije moj stil, a drugo, moji razlozi za oglašavanje su potpuno drugačije prirode i uopšte se ne odnose na nju. Sada ću vam iskreno reći o čemu se tu radi i zbog čega sam morala da odreagujem,“ rekla je pjevačica i nastavila:

Kada sam ja prije tri godine nosila taj kostim, koji sam osmislila sa mojom dizajnerkom Sonjom koja mi godinama pomaže da budem drugačija, skoro da ne postoji osoba u medijima koja me nije prikazala u negativnom kontekstu. Na mene su osuli drvlje i kamenje, podsmjevajući se mojoj kreaciji. Sa druge strane, kada tako nešto slično obuče Kim ili neko drugi, ko je tim nazovi modnim stručnjacima prihvatljiviji od mene, odjednom hvalospjevi sa svih strana. Poenta nije kopiranje, isto bih odreagovala i da sam poslije nje obukla, to je potpuno nevažno. Poenta je licemerje. Licemerje na estradi za koje svi znaju, a toga ima i u medijima. Iskreno, meni je sve to smiješno! Razni stilisti i kritičari mene negativno komentarišu zato što je to Rada iz Četereža, a drugu osobu, iako se skoro identično obukla, hvale samo zato što je svjetska zvijezda. To je toliko evidentno i zato sam riješila da više ne tolerišem toliku količinu licemerja, to je bio jedini razlog mog oglašavanja, isključivo duhovna satisfakcija i moja pobjeda nad svima koji su me tada pljuvali. Na tome sam naravno, zahvalna svojim fanovima koji su napravili pravi haos na društvenim mrežama i na taj način se izborili za moje pravo glasa. Sada se interno šalimo da je pravda spora, ali dostižna. A naravno da mi laska i imponuje poređenje sa tako lijepom i planetarno poznatom ženom kao što je Kim Kardašijan,“ rekla je Rada za Star.

Inače, kako piše star, JK i Rada su već neko vrijeme u zategnutim odnosima, ali o tome ne žele da pričaju javno.

Problem je nastao kada se prošlog septembra pojavila vijest kako je Karleuša navodno slala poruke Radinom dečku Harisu Berkoviću.

Ubrzo poslije toga i Rada, i Haris su demantovali tu informaciju, ali se se Jelena navodno naljutila na njih što tu priču nisu demantovali istog trenutka kada se pojavila. Njih dvije se poslije toga nisu ni čule, ni vidjele, ali vjerujemo da će taj problem uspjeti da prevaziđu.

(Express/star magazin)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *