Korak ispred!

JALA I BUBA ZVEZDI GRANDA URADILI ALBUM, PA JE ISPALILI: Hitove dali Maji Berović, popularna Bosanka otkrila detalje sukoba

Maja Berović objavila je album “Viktorija tajna” 2017. godine, a stvaraoci albuma bili su bosanski reperi Jala i Buba. Nakon šest godina mediji su došli do saznanja da su te pjesme prvobitno bile namijenjene nekadašnjoj učesnici “Zvezde Granda” Naidi Bešlagić.

Naida je svoju karijeru započela u pomenutom muzičkom takmičenju 2015. godine a od Granda je dobila dvije pjesme. Nakon toga pjevačica je stupila u kontakt sa bosanskim reperima i poželjela da joj oni urade album prvijenac. Tada su krenuli u saradnju i Bešlagićeva je početkom 2017. godine objavila duet sa Bubom Corellijem kao uvertiru za planirani album koji je trebalo da izađe na ljeto.

Međutim, u međuvremenu su se pjevačica i reperi zakačili pa su njene pjesme završile kod Maje Berović i postale ogromni hitovi.

-Istina je da sam ja sa Imperiom imala neki plan i dogovor što se tiče moje karijere i mojih pjesama, ali na kraju nije do toga došlo jer su nam se razišla mišljenja i nisu me ispoštovali što se tiče nekih drugih stvari – rekla je Naida.

(Express/Kurir)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *