Korak ispred!

ISPLIVALA BEKUTINA FOTOGRAFIJA IZ ŠKOLSKIH DANA: Da li je prepoznajete?

Jedna od omiljenih pevačica Ana Bekuta rođena je 6. septembra 1959. godine u mjestu Banja blizu Priboja.

U karijeri dugoj preko četiri decenije snimila je 18 studijskih albuma, a bez njenih pjesama ne može da prođe nijedno veselje. Iako je sve svoje snove sada ostvarila Anin put nije bio nimalo lak.

Naime, ona je odrasla u nemaštini, a njeni roditelji borili su se za egziztenciju. Velika srednjoškolska ljubav dovela je do toga da je sa samo 17 godina ostane u drugom stanju. Roditelji nisu mogli da joj pomognu, pa se sama borila da na svijet donese dječaka kome je dala ime Igor, ali je teške životne okolnosti navele su je da sina ostavi u domu za nezbrinutu djecu.

Zahvaljujući vanserijskom glasu i pjesmama koje su osvojile srca publike pjevačica je sebi obezbijedila život o kakvom je sanjala, a fotografija Ane Bekute iz školskih dana sada je osvanula na društvenim mrežama.

Ona je, naime, pozirala sa drugaricom, a paž frizura i kratka haljina koju je tada nosila nisu prošle nezapaženo. Fotografija Ane Bekute oduševila je njene fanove koji su se složili da je u mladosti izgledala jednako lijepo kao i danas.

(Express.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *